Over Niestijl Mechanisatie

Welkom bij de professionals in mechanisatie

Niestijl Mechanisatie is sinds 1919 de professional in landbouwmachines voor akkerbouw, veehouderij, loonwerkers en groentechniek. Niestijl Mechanisatie heeft een groot aanbod aan tractoren, landbouwmachines en werktuigen met verschillende vermogen types, capaciteit en diverse werkbreedtes zowel nieuw als gebruikt.

Ons verkoopteam staat klaar om u te adviseren en te begeleiden met de aanschaf van uw bedrijfsmiddelen en zorgt voor een pasklare oplossing. Desgewenst kunnen wij ook de financiering verzorgen.

Daarnaast zorgen onze professionals ervoor dat u geen moment te lang stil hoeft te staan in geval van pech of onderhoud. U kunt daarvoor terecht in onze moderne goed uitgeruste ruime werkplaats, of wij komen desgewenst naar u toe. Wij hebben mobiele werkplaatsen en kunnen altijd snel een back-up machine leveren.

Onderhoud en service

Niestijl Mechanisatie heeft gespecialiseerde mensen aan boord voor de diverse merken. Kwaliteit en service staan dan ook hoog in het vaandel. Onderhoud en reparatie zijn voor ons enorm belangrijk en wij beschouwen de monteurs van ons bedrijf dan ook als het kloppende hart van de organisatie.

Zo beschikken wij onder andere over een mobiele werkplaats voor onderhoud en reparatie op locatie. Daarnaast kunnen wij uw machine ophalen om naar onze werkplaats te vervoeren of u kunt hem zelf bij een van onze professionals in onze moderne werkplaats brengen.

Per 1-1-2019 maken wij gebruik van de vernieuwde metaalunievoorwaarden.

In alle gevallen waarin wij optreden als aanbieder of leverancier, zijn op onze offertes,
op opdrachten aan ons en op met ons gesloten overeenkomsten de METAALUNIEVOORWAARDEN
van toepassing.
 

Ontstaan

De naam Niestijl vindt zijn oorsprong in 1919, toen het bedrijf nog in Harkstede was gevestigd. Na diverse samenvoegingen met andere bedrijven ontstond Niestijl Mechanisatie in zijn huidige vorm op onze locatie in Siddeburen. Door de samenvoeging van deze bedrijven zijn vakkennis voor akkerbouw, veehouderij, loonwerkers en groentechniek gecombineerd. Onze historie heeft ons tot de professionals in mechanisatie gemaakt.

Bent u benieuwd wat Niestijl Mechanisatie voor u kan betekenen?
Neem dan gerust contact op