Topcon Roadshow met Niestijl

Topcon Roadshow met Niestijl

Woensdag 25 september

De wereldbevolking groeit snel. Over 10 jaar leven 8,5 miljard mensen op de aarde. Als gevolg hiervan zal een gigantische vraag naar voedsel, land, energie, water en andere middelen ontstaan. Daarom is het zo belangrijk om nu al te beginnen met de optimalisatie van het landbouwproces, om ons voor te bereiden op wat komen gaat.

 
Woensdag 25 september - Topcon Roadshow met Niestijl Mechanisatie
 

Agri roadshow

   

Tijdens de komende Roadshow die door Europa reist*, zal Topcon Agriculture haar truck neerzetten bij Mts. Naaijer-Boelman  i.s.m. onze partner Niestijl Mechanisatie. Samen presenteren we moderne oplossingen voor precisielandbouw en (data)management op de boerderij. Bezoekers van de Roadshow kunnen op het buitenterrein live demonstraties verwachten en zich laten adviseren door de experts van Niestijl en Topcon om zo kennis op te doen over de optimalisering van het gehele landbouwproces. Onze speciale truck is uitgerust met allerlei oplossingen. Van automatische rechtrijdsystemen, aansturing voor gewasbescherming tot aan het complete landbouw managementplatform (TAP) om gegevens te kunnen visualiseren en betere beslissingen te kunnen maken in de bedrijfsvoering.

Graag nodigen we je uit op onze Roadshow. Zo kun je de producten leren kennen, een live demonstratie bijwonen of we gaan in gesprek en drinken een bak koffie. Kom langs en beleef het zelf! 
 
Wanneer?                                                      
Woensdag 25 september 14.00 tot 20.00 uur
Er is een doorlopend programma met om 14.00 uur, 16.00 uur en 19.00 uur een presentatie.

Waar?
Landerijen van Mts. Naaijer-Boelman
Tegenover Scheemderzwaag 1
Scheemda


Graag zien we je daar!

Naar het overzicht van nieuwsberichten