Technische open dag groot succes!

Technische open dag groot succes!

De naam Niestijl bestaat dit jaar 100 jaar, in die jaren is er veel veranderd. Het bedrijf Niestijl is uitgegroeid tot een professioneel mechanisatie bedrijf met een aantal topmerken tractoren en landbouwmachines. Ook de techniek heeft in die tijd niet stil gestaan en Niestijl is meegegaan in die ontwikkelingen met onder andere een werkplaats die is voorzien van de laatste innovaties. Het 100 jarig bestaan is voor ons een mooi moment om onze klanten uit te nodigen en te informeren over de techniek in de landbouwmechanisatie.
Afgelopen woensdag 13 maart was het zover; de Technische open dag bij Niestijl.

Speciaal voor het evenement is de werkplaats ingericht als informatiecentrum waar een aantal interessante aspecten zijn uitgelicht omtrent hydrauliek, elektronica, GPS en mechanische techniek. De bezoekers konden onder andere de opengewerkte modellen van motoren en versnellingsbakken van dichtbij bekijken en ook de Vario stond in het rijtje.

De interesse in de open Techniekdag en daarmee de opkomst was groot. Speciaal voor de liefhebbers van de brullende motoren en vlammende uitlaten was het tractorpulling team “t Val Met – Vaassen aanwezig om voor het nodige spektakel te zorgen. Ook de dames waren goed vertegenwoordigd, speciaal voor hen stonden er drie prachtige tractoren klaar om hun rijvaardigheden in te vertonen, de Fendt 1050, een MF 7716 met Topcon GPS en de Valtra A114 met voorlader en balenklem stonden klaar. Er werd enthousiast gereden en de dames zijn met vlag en wimpel geslaagd en hebben met trots hun certificaat in ontvangst mogen nemen. Ook de kinderen sjeesden heerlijk in het rond op de traptrekkers en hebben zicht uitstekend vermaakt.

Johan Bolhuis – Directeur Niestijl “We kijken als team terug op weer een geslaagde open dag. In het kader van het 100 jarig bestaan gaan we dit jaar nog een aantal mooie evenementen organiseren, we raden alle boeren, loonwerkers en geïnteresseerden aan de website en onze nieuwsbrief in de gaten te houden en hopen u binnenkort te mogen verwelkomen bij Niestijl in Siddeburen.”

Klik op onderstaande afbeelding om de aftermovie te kijken!

 

Naar het overzicht van nieuwsberichten