Technische open dag 13 maart

Technische open dag 13 maart

TD Teaser

 

Woensdag 13 maart 2019 nodigen we u graag uit voor een kijkje in de technische keuken van Niestijl.
Ervaar onze werkplaats en kom in contact met onze technische specialisten van onze tractoren, machines en GPS besturing en groentechniek. Kom alles te weten over ons aanbod, de werkwijze en plannen voor de toekomst.
Voor een hapje en drankje word gezorgd.

Wat kunt u verwachten:
- Speciaal programma voor vrouwen
- Live demo Pullingteam 'T Val Met - Vaassen
- Open gewerkte delen (transmissie, pompen en printplaat)
- Lasdemonstraties en doe-het-zelf-sessies
- Behendigheidsproeven
- Vermogenstest van diverse trekkers.

U bent van harte welkom bij Niestijl in Siddeburen van 13:00 - 21:00 uur

Speciaal programma voor vrouwen:
Het volledige programma blijft nog een verrassing maar er staan diverse trekkers gereed om te proberen. We geven tips en leuke weetjes hierbij. Ook willen we jullie meer leren over precisielandbouw.
En zal er een competitie zijn om je te onderscheiden.

De jeugd heeft de toekomst:
Sinds september 2018 werken er drie leerling monteurs bij Niestijl. Niestijl is in ontwikkeling en er is ruimte voor ontwikkeling. Onze leerling monteurs vertellen graag over hun opleiding.Kinderen die dromen om later monteur te worden of trekker te rijden zijn ook welkom. Voor hen hebben wij ook wat moois in petto.

Pullingteam ’T Val Met uit Vaassen:
Te zien en te horen op 13 maart is de VALTRA T174 Limited SuperStock op Methanol. Tussen diverse wedstrijden door in heel Nederland en nu dus bij ons!


Behendigheidsproeven:
Er zullen meerdere behendigheidsproeven zijn. Hoe snel ben jij in het laden en lossen met ronde balen?

Werkplaats:
Onze werkplaats blijft zich ontwikkelen: Veiligheid, Ergonomie en efficiëntie.
Bij Niestijl gaan we werken met een digitale verwerking van de werkzaamheden. Onze werkplaats heeft ruimte voor veel trekkers en machines. Tijdens de Technische Open Dag laten we een brug zien waarmee gemakkelijk op hoogte gewerkt kan worden.  

Diverse opstellingen:
Onze trekkers zijn verkrijgbaar met geïntegreerde gps systemen. Precisielandbouw wordt steeds belangrijker Wij zijn dealer van Topcon om achteraf GPS op te bouwen. Voor de boer en loonwerker zijn er veel mogelijkheden. Hier vertellen we je graag meer over en we kunnen ook dingen laten zien en ervaren. 

SmartTouch:
Zowel de armleuning als de gebruikersinterface zijn baanbrekend als het gaat om gebruiksgemak en in deze ontwikkeling zijn de vaardigheden van vooraanstaande experts op veel gebieden bijeengebracht. 

 

Naar het overzicht van nieuwsberichten