Niestijl Webshop Live

Niestijl Webshop Live

In de professionele landbouwmechanisatie markt gaat Niestijl mee met de tijd, met als doel om u als klant meer te ontzorgen en voordelen te bieden om efficiënter en makkelijker te werken. We willen u op de hoogte stellen dat wij online gaan met onze eigen webshop.

We hebben een ruim aanbod in ons assortiment. In onze webshop kunt u onderdelen bestellen van Fendt, Massey Ferguson, Valtra en Krone. Uw voordeel is dat u buiten de openingstijden van Niestijl te allen tijde onderdelen kunt bestellen met de kortst mogelijke levertijd. In de webshop is voor u direct inzichtelijk wat de voorraad bij Niestijl is en bij de Fendt, Massey Ferguson en Valtra importeur.


Als aanvullende dienst heeft u de mogelijkheid om zelf suggesties te doen om het onderdelenbestand aan te vullen als u op dit moment artikelen mist in de webshop. U kunt in onze webshop op rekening betalen of met iDeal. In de check-out van de winkelwagen heeft u de mogelijkheid om verzenden of afhalen te selecteren.

Bij een opening hoort een speciale aanbieding!
Om de webshop te promoten krijgt u 3% extra korting op uw totale bestelling!
Deze actie is geldig tot en met 31 december 2019.

Bezoek de webshop op www.niestijlshop.nl!


Als u vragen heeft over de webshop of als u behoefte heeft aan uitleg, kunt u contact opnemen met 0598 - 43 20 00 of via webshop@niestijlmechanisatie.nl

Naar het overzicht van nieuwsberichten