NIESTIJL MECHANISATIEVIERT 100-JARIG JUBILEUM OP BEURS IN VLAGTWEDDE

NIESTIJL MECHANISATIEVIERT 100-JARIG JUBILEUM OP BEURS IN VLAGTWEDDE

Honderd jaar geleden werd Niestijl Mechanisatie opgericht. Tegenwoordig een moderne en professionele onderneming in Siddeburen, toen nog een kleine onderneming in Harkstede. Ter ere van dit jubileum staan we stil bij 100 jaar Agrarisch Erfgoud: een hele eeuw lang Groningse landbouwhistorie. Ook onze stand op de beurs in Vlagtwedde staat in het teken van Agrarisch Erfgoud.

“Wij zijn trots op de ontwikkeling die de Groningse landbouw in honderd jaar heeft doorgemaakt, en dat geldt ook voor veel van onze klanten”, legt directeur Johan Bolhuis uit. “Ons honderdjarig bestaan zien we als een uitgelezen kans om bij dit bijzondere historische erfgoed stil te staan en terug te kijken op honderd jaar Agrarisch Erfgoud.”

Niestijl viert het jubileum onder andere met een expositie met historische beelden in de showroom in Siddeburen, een spectaculaire jubileumshow in november en diverse inspirerende lezingen en productdemonstraties. Bolhuis: “Het belangrijkste is dat we het samen met onze klanten en leveranciers willen vieren. Die honderd jaar Agrarisch Erfgoud hebben we namelijk ook samen gerealiseerd. De Vlagtwedder Landbouwbeurs speelt hier, als belangrijke ontmoetingsplek voor agrarisch Groningen, vanzelfsprekend een grote rol in. We ontmoeten u graag in Vlagtwedde. En: heeft u zelf nog mooie historische foto’s of video’s? Dan zijn we daar erg benieuwd naar!”

Niestijl Mechanisatie uit Siddeburen is dé partner in landbouwmachines voor akkerbouw, veeteelt, loonwerk en groentechniek, met een groot aanbod tractoren, werktuigen en kennis en kunde. Niestijl is een onderdeel van Mechan Groep – importeur van onder andere de AGCO merken Fendt, Massey Ferguson, Valtra en Fella.

Naar het overzicht van nieuwsberichten