Niestijl dealer van Kroger Fahrzeugbau 

Niestijl dealer van Kroger Fahrzeugbau 

Niestijl Mechanisatie b.v. dealer van Kröger Fahrzeugbau in Groningen

 

Na een gedegen marktverkenning heeft Niestjil Mechanisatie haar vertrouwen uitgesproken in de machines van Kröger Fahrzeugbau uit het Duitse Rechterfeld en is vanaf september 2018 aangesteld als leverancier van het volledige programma twee- en drie-assige transportmiddelen bestaande uit; Kröger Agroliner:  landbouwkippers, silage-schuifwagens, haakarmcarriërs en transportwagens en Kröger Terraliner: grondkippers met rechthoekige of half-pipe opbouw.

De rechtstreekse samenwerking met Kröger Fahrzeugbau is een goede aanvulling op de strategie van Niestijl. Met uitsluitend A-merken en een hoogwaardige dienstverlening vinden wij partnerschap bij de ondernemers in de steeds professionaliserende markt. “De klantwensen in het landbouw transportsegment worden alsmaar  specifieker en wij zien een verschuiving in de aanvragen van eenvoudig transportmiddel naar een klant specifiek geconfigureerde machine”, aldus Johan Bolhuis, bedrijfsleider Niestijl Mechanisatie. “Kröger Fahrzeugbau biedt ons de kwaliteit en de mogelijkheden om in de klant specifieke wensen te voorzien.”

“Het familiebedrijf Kröger kenmerkt zich door de korte lijnen, staat Service met een hoofdletter geschreven en is een hoge kwaliteit een vanzelfsprekendheid”, zegt Symen van der Veen, verkoopleider in Nederland en België voor Kröger Nutzfahrzeuge. “Wij hebben er alle vertrouwen in dat het team van Niestijl de bedrijfsvisie en ondersteuning van Kröger in Groningen succesvol kan overdragen en leveren.”

De Kröger machines kunnen in uiteenlopende versies worden uitgevoerd, waarbij alleen al bij de aardappel- en graankippers 56 verschillende uitvoeringen leverbaar zijn. De silage-wagens zijn vloeistofdicht waardoor ze naast de inzet tijdens de gras- en maïsoogst ook prima inzetbaar zijn voor graan, bieten, compost of houtsnipper- transport. Door het unieke schuifsysteem kan in gras tot 30% meer mee worden genomen in vergelijking met de traditionele silage-wagen. De universele transportwagen is een robuuste wagen die zeer geschikt is voor het transporteren van kisten of andere stukgoederen. Robuust gebouwd en uitstekend geschikt voor hoge snelheden. Alle haakarmcarriërs zijn uitgerust met het Meiller haakarm-systeem en leverbaar in 20, 25 of 30-tons uitvoering, waarbij specifieke wensen van de klant zoals luchtdrukwisselsysteem, topdruk- of trekcilinder, hydraulische vering en achterasstempeling, hydraulische aandrijving mestpomp mogelijk zijn. De grondkippers zijn leverbaar in half pipe of rechthoekige uitvoeringen. Op wens leverbaar in Hardox uitvoering en met Tridec-onderstel. Bovenstaande machines zijn leverbaar in tandem of tridem-uitvoering, met starre, naloop of gedwongen besturing, met verschillende veersystemen, uiteenlopende bandenmaatbreedte en hoogtes (ook 30.5”) en (LED)verlichting.

Alle voertuigen voldoen vanzelfsprekend ruimschoots aan de “Voorschriften voor Getrokken Voertuigen” zoals deze per 1 januari 2018 ook in Nederland van kracht zijn geworden. 

Kröger Agroliner Mulden kipper tandem rechter en achterzijde

Naar het overzicht van nieuwsberichten