GPS Opfrismiddag 2018

GPS Opfrismiddag 2018

Het seizoen begint bijna weer en de tractoren en machines worden klaar gemaakt voor het nieuwe seizoen en krijgen hun onderhoud en servicebeurten.
Doordat dan ook de GPS weer opgestart gaat worden en dat is toch alweer een aantal maanden geleden, ontstaat daardoor soms de vraag “hoe zat dat ook alweer...”.

Het seizoen begint bijna weer en de tractoren en machines worden klaar gemaakt voor het nieuwe seizoen en krijgen hun onderhoud en servicebeurten.
Doordat dan ook de GPS weer opgestart gaat worden en dat is toch alweer een aantal maanden geleden, ontstaat daardoor soms de vraag “hoe zat dat ook alweer...”. Veelal wordt Niestijl Mechanisatie dan gebeld en wordt het probleem telefonisch opgelost of we komen op locatie. Steeds vaker wordt dan de vraag gesteld of er meer tijd is voor extra uitleg. Om aan deze vraag te kunnen voldoen hebben wij in samenwerking met de Topcon importeur, de Mechan Groep en Dacom Farmmanagement een middag georganiseerd.

Deze middag zal plaatsvinden op donderdag 8 maart 2018 van 13.00 tot 17.00 uur.

Tijdens deze middag wordt er stap voor stap het GPS systeem doorgelopen en de nieuwste updates besproken. Er zal voldoende gelegenheid zijn om vragen te stellen en eventueel aan te geven tegen welke problemen aan gelopen wordt. Voor de productspecialist hebben de systemen geen geheimen dus elke vraag of probleem zal beantwoord en uitgelegd worden. Naast de productspecialist zal onze GPS specialist Albert Hegeman en Miklos Vosjan aanwezig zijn.

Agenda:

- vernieuwingen in het Topcon leveringsprogramma

- uitleg over de software vernieuwing van Topcon

- uitleg over de nieuwe AGCO GPS systemen ( Autoguide/ varioguide).

- Dacom Farmmanagement

Graag vernemen wij vooraf of u interesse in deze middag heeft en met hoeveel personen u komt.

Opgave voor deze middag en de vragen kunnen per email aan aanmelden@niestijlmechanisatie.nl Of telefonisch / WhatsApp tel. nr 06-55792365 (Mark Eisinga) dit kan tot 5 maart 2018.

Topcon banner

Naar het overzicht van nieuwsberichten