eXperience Tour MF

eXperience Tour MF

De MF 5700 Cab Essential met Dyna-4 transmissie is een trekker die je moet hebben uitgeprobeerd. Als je namelijk eenmaal de ruimtelijke cabine en het comfort van deze trekker hebt ervaren, wil je niet meer anders. En nog belangrijker, de 5700 is nu bereikbaarder dan ooit!

Om het gemak van de 5700 extra te onderstrepen, komen we namelijk graag bij u langs voor een demonstratie. Gewoon, bij u op de zaak, of waar u het ook wilt. De komende periode staat bij Massey Ferguson namelijk in het teken van de 5700 eXperience Tour. En het enige wat u hoeft te doen om de 5700 zelf te ervaren is contact op nemen met een van onze adviseurs om uw afspraak in te plannen.

Knipsel


Financiering
En ook financieel is de 5700 nu nog bereikbaarder. In samenwerking met onze partner AGCO Finance kunnen we nu namelijk een aantrekkelijke rente van slechts 0,5% op een financial lease contract van 36 maanden aanbieden.

Waarom de 5700?
· Volledig nieuw ontwikkeld, dus technologisch volledig up-to-date
·Elektronische hefinrichting met conventionele bediening en een hoog hefvermogen
·Sterke èn zuinige 3 of 4 cilinder AGCOpower motoren met veel koppel
·Dyna-4 transmissie: Veel beproefde en geroemde geautomatiseerd schakelende 16/16 semi powershift transmissie met meerdere beschikbare kruipopties
·Ruime stille cabine met veel zicht
·Leverbaar met volledig geïntegreerde MF voorlader en/of MF fronthef en aftakas
·Eenvoudige besturing en zeer wendbaar

Naar het overzicht van nieuwsberichten