Bestemming Finland!

Bestemming Finland!

Muts op en sjaal om, daar gaan onze Valtra vrouwen. Op weg naar Finland. Elk jaar organiseert Valtra een reis naar de Valtra fabriek in Finland. Dealer Niestijl besloot dat het nu ook eens tijd werd om de vrouwen op reis te sturen. Maandag vertrokken de dames vanuit Amsterdam richting Helsinki om daarvandaan met een binnenlandse vlucht naar bestemming Vaasa te vliegen. Na een vertraging en daardoor een gemiste verbinding was iedereen blij te arriveren bij het hotel.

’s Ochtends fris en fruitig zitten ze weer aan het ontbijt. Vandaag staat de Pitkamaki farm op het programma, een van de grotere melkveehouderijen in Finland met circa 100 koeien. Groot voor Finse begrippen waar 35 stuks vee het gemiddelde is.

In de middag staat de vrouwen een verrassing te wachten. De dames gaan het Finse landschap verkennen en dat doen ze niet met de auto of de bus, maar op de sneeuwscooter. Volg gas door de sneeuw rijden ze door de prachtige bossen. Dit is nog eens iets anders dan een ritje met de Valtra over de akker. Om de dames weer op temperatuur te brengen is het volgende station de sauna. Heerlijk ontspannen en lekker warm schuiven de vrouwen die avond aan voor het diner.

Op woensdag gaat de groep naar de Valtra fabriek, hier komen alle “Working Machines” vandaan. Ze krijgen een fantastische rondleiding van de Valtra heren en uiteraard is er voldoende tijd om op de foto te gaan met hun favoriete tractoren. Uiteraard sluiten de dames hun rondleiding af in de Valtra shop om nog wat leuke gadgets mee te nemen voor het thuisfront.

De volgende dag vliegen ze weer naar huis terug naar het gezin en hun eigen “Working Machine”

Het Valtra team wil dealer Niestijl en alle dames bedanken voor hun enthousiasme en inzet tijdens deze mooie fabrieksreis

IMG_4379

50636a34-4d98-4749-924e-435d053e893a

Naar het overzicht van nieuwsberichten