Grondverzet

Logo_Niestijl_grondverzet

 

Komatsu-Logo-1

Het in 1921 opgerichte Komatsu is een internationale onderneming van Japanse origine, die actief is in de civiele bouwkunde. In de loop der jaren heeft Komatsu zijn activiteiten over de hele wereld uitgebouwd en is de firma uitgegroeid tot de wereldnummer twee als producent van bouw- en mijnbouwmaterieel,  en  nummer 1 op de markt van hydraulische graafmachines.

Het Komatsu-programma bestaat uit maar liefst 300 modellen en uitvoeringen. Deze machines zijn al jarenlang wereldwijd een begrip vanwege hun kracht, betrouwbaarheid, levensduur, zuinigheid, comfort en veiligheid.

Maxresdefault (1) Kom

Ga naar de Komatsu website

Terraliner-logo

Het familiebedrijf Peter Kröger Gmbh uit het Duitse Rechterfeld, maakt al 60 jaar lang zeer succesvol transportoplossingen voor de landbouw en het grondverzet. Grondkippers in tandem en tridem uitvoering, waarbij gekozen kan worden uit een rechthoekige bak of halfpipe uitvoering en van pendelas tot Tridec onderstel zijn allen mogelijk. Naast de grondkippers bouwt Kröger haakarmcarriërs met het Meiller haakarmsysteem en dolly-assen.
Peter Kröger heeft als doelstelling om zoveel mogelijk in te spelen op de wensen van de klant. Maatwerk is hierbij standaard, wat tot uiting komt in de vele opties waaruit u een keuze kan maken. Uitgangspunt is dat iedere machine altijd op een aantal punten onderscheidend moet zijn en iets extra oplevert. Denk hier bijvoorbeeld aan; uitstekende rijeigenschappen, verhoogde kipstabiliteit, of een lager eigen gewicht door het toepassen van hoogwaardige staalkwaliteiten. Vanzelfsprekend voldoen alle geleverde machines aan de allerlaatste Europese eisen en worden deze RDW gekeurd geleverd. Een ding is standaard en staat vast; alle machines zijn luchtgeremd! Kortom, Duitse degelijkheid en kwaliteit in combinatie met een goede service zorgen voor tevreden klanten, ook in Nederland.

Kroger1 2015-09_kr_terraliner_mup30hp_hinten

Ga naar de Kroger website