26 januari GPS TopCon Opfris en update middag

26 januari GPS TopCon Opfris en update middag

Het seizoen begint bijna weer en de tractoren en machines worden klaar gemaakt voor het nieuwe seizoen en krijgen hun onderhoud en servicebeurten.

Doordat dan ook het GPS systeem weer opgestart gaat worden en het toch alweer een aantal maanden geleden is, ontstaat daardoor vaak de vraag “hoe zat dat ook alweer…”. Ook dit jaar wordt dit in samenwerking met de TopCon importeur, de Mechan Groep, een opfris en update middag georganiseerd.

Deze middag is voor mens en machine! Terwijl u van de specialisten de uitleg en de training krijgt wordt het TopCon systeem op uw tractor geüpdate en indien nodig opnieuw gekalibreerd.

Deze middag zal plaatsvinden op donderdag 26 januari 2017 van 13.30 tot 17.00 uur.

Tijdens deze opfrismiddag wordt stap voor stap het GPS systeem doorgelopen en de nieuwste updates besproken. Er zal daarnaast voldoende gelegenheid zijn om vragen te stellen aan de TopCon productspecialisten.
Daarnaast zullen uiteraard onze GPS specialisten Albert Hegeman en Miklos Vosjan aanwezig zijn.

Als tegemoetkoming in de kosten rekenen wij voor deze opfris en update middag  75,00 excl. btw per persoon.

Kiest u alleen voor de opfris middag (dus zonder de update voor het TopCon systeem op uw tractor) dan zijn de kosten  35,00 excl. btw per persoon. Mocht u de tractor niet meenemen dan is er uiteraard de mogelijkheid een afspraak te maken om op een later tijdstip met de tractor langs te komen.

Graag vernemen wij vooraf of u interesse in deze opfrismiddag heeft en met hoeveel personen u komt en of u de tractor mee neemt.

Opgave voor deze opfrismiddag kan bij Mark Eisinga per email aan meisinga@niestijlmechanisatie.nl of telefonisch 06 55 79 23 65, dit kan tot 23 januari 2017.

Wij horen graag van u en wellicht tot donderdag 26 januari 2017.

  • TOPCON   LOGO
  • TOPCON Cabine

Naar het overzicht van nieuwsberichten