Aardappeldemodag Westmaas 2016

Aardappeldemodag Westmaas 2016

Elke twee jaar organiseren Praktijkonderzoek Plant en Omgeving (PPO) te Westmaas en de Nederlandse Aardappelorganisatie (NAO) de Aardappeldemodag. De Aardappeldemodag is dé ontmoetingsplaats van de aardappelsector en richt zich op de gehele aardappelketen. Meer dan 120 bedrijven, waaronder telers, handel, verwerkers en veel andere bedrijven die actief zijn in de aardappelsector in binnen- en buitenland en zo’n 7000 bezoekers komen naar de Aardappeldemodag op de PPO locatie te Westmaas om elkaar te ontmoeten en elkaar te informeren over de nieuwste ontwikkelingen.

Op woensdag 31 augustus 2016 vindt de Aardappeldemodag plaats. De Aardappeldemodag begint om 10 uur en duurt tot 19 uur. Parkeren en entree zijn gratis.Voor meer informatie en het programma kijk op de website van de Aardappeldemodag

Het thema dit jaar is 'Vitaliteit, voor een gezonde aardappelsector'. Naast de bedrijvenmarkt, het mechanisatiepark en natuurlijk de rooidemonstraties van alle gangbare merken die in Nederland verkocht worden, zorgen we uiteraard voor een stukje vernieuwing en verdieping van de beurs. Daarnaast is er dit jaar een compleet aardappel handlingscentrum ingericht: het Holland Process Paviljoen. Van kisten legen, wassen, drogen, sorteren, wegen, verpakken en palletizeren. Een tak van sport die vanaf nu ook aanwezig op de demodag.

Meer weten over de Aardappeldemodag? Neem dan contact op met Hans van Dam via 06 10 15 32 93 of per email hvandam@niestijlmechanisatie.nl .

  • Aardappeldemodag1
  • Aardappeldemodag2

Naar het overzicht van nieuwsberichten