Intern transport met Hyundai 

Intern transport met Hyundai 

Met het merk Hyundai biedt Niestijl een brede range aan middelen voor intern transport. Dankzij de Japanse precisie en de hoge kwaliteitseisen produceert en levert Hyundai zeer betrouwbare en solide heftrucks. Met het ruime assortiment hebben we voor ieder vraagstuk een passende oplossing in heftrucks op gebied van intern transport en warehousing.

Doordachte techniek

Door het toepassen van slimme techniek zijn onze heftrucks zeer solide en hebben ze een lange levensduur. Zo gebruiken we onder andere de zogenoemde oliebad remmen. Het systeem met natte schijfremmen is praktisch onderhoudsvrij en zit verpakt in een stevige behuizing waardoor de remmen beschermd zijn tegen stof en water. Hyundai heftrucks maken gebruik van motoren die een gevestigde naam hebben in de motorbranche zo zijn de diesel vorkheftrucks van Hyundai uitgerust met krachtige en betrouwbare Kubota en Mitsubishi motoren.

Goede ergonomie

Aan het comfort van de bestuurder is gedacht. De heftrucks zijn zeer eenvoudig te bedienen en helemaal in te stellen naar het postuur en de wensen van de bestuurder.

  • Verstelbaar stuurwiel met draaiknop
  • Makkelijke en veilige versnellingshendel
  • 1 multifunctionele hendel voor o.a. : verlichting, richtingaanwijzers en de claxon
  • Nauwkeurig bedienbare hef bedieningshendels
  • Optimale positionering van de voet pedalen
  • Bekerhouder en opberg vak met clip houder
  • Makkelijk verstelbare stoel met vering ( optie Grammer stoel)
  • Overzichtelijk en gebruiksvriendelijk dashboard
  • De nieuwste trilling en schok dempend systemen

Duurzaam en veilig

Hyundai Heftrucks hebben een lange levensduur vanwege de duurzame productie en het gebruik van degelijke materialen. Er is tevens veel aandacht besteedt aan de veiligheid van de bestuurder. Zo beschikken de heftrucks over een sterke veiligheidskooi, ruime opstap met hendel voor veilig in- en uittreden, volledige straatbelichting met beschermkappen en wordt er een signaal gegeven wanneer de handrem niet is geactiveerd.

Service en onderhoud

Met de service en onderhoudsspecialisten bij Niestijl kunt u bij ons terecht voor uw service en onderhoud, ongeacht waar u de heftruck heeft gekocht. Zowel nieuwe als gebruikte heftrucks worden uitsluitend met garantie en inclusief een onderhoudsbeurt en keuring geleverd.

 

 


Terug naar het overzicht van merken